Skip to main content

Έργα από σήμερα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Οι εργασίες συντήρησης θα διαρκέσουν ένα μήνα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες - Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Σήμερα ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης- Χαλκηδόνας ως τα όρια του Ν. Πέλλας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΠΚΜ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής κιβωτοειδή οχετού στην περιοχή του ισόπεδου κόμβου της παλαιάς εθνικής οδού με τη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Γιαννιτσών (εγκατάσταση «Καρεκλόραμα») όπου θα αποκλεισθούν και οι δύο κατευθύνσεις. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν ένα μήνα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι 7:00 το πρωί. Ήδη, τονίζει η Περιφέρεια, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.