Skip to main content

Έρευνες της ΕΛΑΣ για τον Σώρρα στη Λακωνία αλλά και την Πάτρα

Πληροφορίες πως η Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του κρύβονται σε αγροικία οπαδών της "Ελλήνων Συνέλευσις" στα περίχωρα της Σπάρτης.

Τα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα αναζητούν στελέχη του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τα οποία έφτασαν μετά από πληροφορίες μέχρι τη Λακωνία.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του βρίσκονταν σε σπίτι οικογένειας, οπαδών της «Ελλήνων Συνέλευσις», σε κατοικία αγροκτήματος έξω από τη Σπάρτη.

Ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρει πως κλιμάκιο της αρμόδιας υπηρεσίας πραγματοποίησε έρευνες στο σημείο το προηγούμενο τριήμερο και παρακολουθούσε διακριτικά τις δραστηριότητες της οικογένειας που ίσως τους οδηγούσε στον καταζητούμενο.

Οι έρευνες έπεσαν στο κενό, με τους αστυνομικούς, ωστόσο, να παραμένουν στην περιοχή και να εξετάζουν στελέχη του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», αναζητώντας πληροφορίες για τις κινήσεις του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, στην ΕΛ.ΑΣ. φτάνουν συνέχεια πληροφορίες πως πολίτες έχουν «δει» τον Σώρρα σε περιοχές της Αττικής. «Τον έχουν δει σε όλη την Αθήνα» λέει χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, με τις αρχές, ωστόσο, να εκτιμούν πως ο Σώρρας βρίσκεται στην Πελοπόννησο και ενδεχομένως στην Πάτρα.

Τα ίχνη του Αρτέμη Σώρρα, σύμφωνα με τις έρευνες, 15 ημέρες, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, χάθηκαν από την Αθήνα. Το ζευγάρι εκτιμάται πως είχε βρει καταφύγιο στην Πάτρα, με τη σύζυγο του Σώρρα να δίνει το «παρών» στη δική και όταν κατάλαβε τι θα γινόταν, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το λάθος στην επικοινωνία και προσπαθούν να εντοπίσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να προδώσει την τοποθεσία του ζευγαριού. Από την άλλη, η έρευνα για τον εντοπισμό ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων από το βίντεο που είχε αναρτήσει, έχει κολλήσει διότι, προς το παρόν, η ποινή του δεν δικαιολογεί την άρση απορρήτου.