Skip to main content

Έρχονται οι «Λευκές Νύχτες» στην αγορά της Βέροιας

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Δύο «Λευκές Νύχτες» στην αγορά της Βέροιας διοργανώνονται φέτος από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυχτα, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 με σκοπό την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

«Ήταν αίτημα όλων των μελών του συλλόγου μας καθώς πέρσι η Λευκή Νύχτα είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Είδαμε τα ταμεία να γεμίζουν. Η αγορά γέμισε κόσμο και ο κόσμος κρατούσε σακούλες, έγινε τζίρος», αναφέρει στο www.amna.gr/macedonia, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου.

«Θα οργανώσουμε και φέτος μία όμορφη γιορτή της αγοράς, με γκρουπάκια για ζωντανή μουσική στους δρόμους της Βέροιας, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους,, κληρώσεις για δώρα και φυσικά όλοι οι έμποροι θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές σε επιλεγμένα είδη», σημειώνει η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας.

Οι Λευκές νύχτες συνδιοργανώνονται από το Δήμο Βέροιας και το Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, θετική εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας εγκρίθηκε η παράταση ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, τις συγκεκριμένες μέρες με την υποχρέωση της τήρησης της εργατικής νομοθεσίας ως προς τα δικαιώματα των εργαζομένων.