Skip to main content

Έρχονται «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον στη Θεσσαλονίκη

Το έργο ανεβαίνει στο ΚΘΒΕ για πρώτη φορά - Παραστάσεις στον Δήμο Θέρμης, στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στον Δήμο Καλαμαριάς

Μία νέα παραγωγή που στόχο έχει να φτάσει σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε συνεργασία με τους δήμους, παρουσιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, θέλοντας να ενισχύσει την επαφή του με το θεατρικό κοινό.

«Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον θα ξεκινήσουν από τον Δήμο Νεάπολης – Συκεών, ενώ στη συνέχεια έχουν προγραμματιστεί παραστάσεις στον Δήμο Θέρμης, στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στον Δήμο Καλαμαριάς. Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία που παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις σκηνές του κόσμου, η οποία θα παρουσιαστεί από το Φεβρουάριο, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Ένα έργο που σατιρίζει τα κοινωνικά ήθη και τα πολιτικά συστήματα του 20ου αιώνα γραμμένο από τον σπουδαίο και πολυβραβευμένο Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Νηλ Σάιμον.

Το έργο ανεβαίνει στο ΚΘΒΕ για πρώτη φορά.

«Οι Ηλίθιοι» θα παρουσιαστούν στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών για τρεις παραστάσεις: Παρασκευή 9, Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, με γενική είσοδο 6 ευρώ.