Skip to main content

'Ερχονται ευκαιρίες για επενδύσεις στην κυπριακή αγορά

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για επενδύσεις βρίσκεται η «Μεγαλόνησος» ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει πλειστηριασμοί μεγάλων ακινήτων στο νησί.

Κόσμος πάει και έρχεται στην Κύπρο αυτόν τον καιρό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η χώρα βγήκε από το μνημόνιο και επιστρέφει στις αγορές, διεκδικώντας το μερίδιο που θεωρεί ότι της αναλογεί.

Για παράδειγμα:

Στην Λευκωσία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Γουίλμπορν Ρος. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της Wall Street και είναι βασικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στην Κύπρο. Με την ευκαιρία, όπως μαθαίνουμε, θα έχει συναντήσεις και για την Τράπεζα Κύπρου, της οποίας ελέγχει μεγάλο «πακέτο» μετοχών, και κατ' επέκταση έχει λόγο στη διοίκηση της.

Μια και ο λόγος, όμως, στην Κύπρο, να σημειώσουμε εδώ ότι ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί μεγάλων ακινήτων στο νησί. Οι δε πληροφορίες αναφέρουν ότι βγαίνουν στοι σφυρί ακίνητα-φιλέτα, σε πολύ καλές τιμές.

Σημειωτέον ότι η διαδικασία γίνεται με τη συναίνεση όλων των πλευρών. Συνεπώς, δεν σημειώονται παρατράγουδα, αναβολές και καθυστερήσεις.