Skip to main content

Έρχεται το «Love Your Local Market 2017» στη Θεσσαλονίκη

Το Love Your Local Market 2017 (Love Your Local Market) στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της πύλης Α΄ του λιμανιού.

Ο πανευρωπαϊκός θεσμός «Αγάπησε την Αγορά σου» (Love Your Local Market) έρχεται και στη Θεσσαλονίκη και φέρνει στο λιμάνι της πόλης τη μεγαλύτερη γιορτή των αγορών το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου.

Η ΔΕΘ-Helexpo, η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ ΑΕ), ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης συνεργάστηκαν με στόχο της δράσης να «ενωθούν» μικρές και μεγάλες τοπικές αγορές και να αναδειχθούν ποιοτικά προϊόντα που διακινούνται σε όλη τη χώρα.

Η παγκόσμια εκστρατεία «Love Your Local Market» είναι μια δράση που υποστηρίζεται και συντονίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Χονδρικών Αγορών (WUWM) και το θέμα της για το 2017 είναι: " Markets for the new generation ".

Το Love Your Local Market 2017 στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της πύλης Α΄ του λιμανιού. Παράλληλα, το Love Your Local Market θα πλαισιωθεί και από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου, είναι επικεντρωμένο στη νεολαία και την αρχή θα κάνει το συγκρότημα The Rundays, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τους ÉMIGRÉ.

Το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου παραδοσιακά, τοπικά χορευτικά σχήματα θα συνοδεύσουν γευστικές δοκιμές, ενώ θα δοθούν διατροφικές συμβουλές από τον διαιτολόγο-διατροφολόγο και αντιπρόεδρο της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας κ. Μάλαμα Σωτηρίου.

Τέλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα προσφερθούν και εδέσματα από προϊόντα της ΚΑΘ Α.Ε. και της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, αλλά και αναμνηστικά δώρα.