Skip to main content

Ση Θεσσαλονίκη για επαφές με φορείς ο Γιάννος Γραμματίδης

Ο πρόεδρος του κόμματος Νέα Πορεία, Νέα Ελλάδα Γιάννος Γραμματίδης θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και παράγοντες της Θεσσαλονίκης.

Σειρά συναντήσεων με τοπικούς παράγοντες και φίλους από κάθε πεδίο της τοπικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης θα έχει την Πέμπτη 26 Μαΐου, ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Πορεία, Νέα Ελλάδα» και επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης, προκειμένει να ενημερωθεί για τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή αλλά και να συζητήσει για τις προοπτικές που υπάρχουν ακόμη και μέσα στο τρέχον εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον.

Παράλληλα, ο κ. Γραμματίδης θα συζητήσει τους τρόπους εξόδου της χώρας από την βαριά οικονομική κρίση που επιβαρύνεται από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα.

Σχετικά με την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Γραμματίδης δήλωσε ότι θεωρεί υποχρέωση του αυτές τις δύσκολες ώρες για την ελληνική κοινωνία να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας παρέχοντας αντικειμενική και αληθινή ενημέρωση ώστε να γνωρίζουν αυθεντικά τις όποιες προοπτικές μπορούν να υπάρχουν για ανάκαμψη, τις προϋποθέσεις και τα δυνατά εργαλεία. «Ιδιαίτερα μετά την ψήφιση των πρόσθετων βαρέων υποχρεώσεων πολιτών κι επιχειρήσεων η χώρα έχει ανάγκη εθνικής συσπείρωσης και ενός ορθολογικού σχεδίου επαναδιαπραγμάτευσης του 3ου Μνημονίου», κατέληξε ο κ. Γραμματίδης.