Skip to main content

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη με πολύ θέαμα το MMA Challenge Pro 7

O πρώτος μαχητής πανελληνίως που πήρε μέρος στο UFC, Τόνυ Χριστοδούλου, θα αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Θεσσαλονικιό μαχητή Χρήστο Πλασάρη.

Mετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση τον Απρίλιο του 2017 το MMA Challenge Pro επιστρέφει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στην ΔΕΘ HELEXPO, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Στο MMA Challenge Pro 7, το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πιο δυνατή κάρτα αναμετρήσεων που έχει γίνει ποτέ στις μεικτές μαχητικές τέχνες.

Θα πάρουν μέρος ονόματα τις διεθνούς μαχητικής σκηνής. O πρώτος μαχητής πανελληνίως που πήρε μέρος στην μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη, το UFC, Τόνυ Χριστοδούλου θα αντιμετωπίσει τον σκληροτράχηλο Θεσσαλονικιό μαχητή Χρήστο Πλασάρη.

Άλλα ονόματα που θα συμμετέχουν στην κάρτα είναι ο Ιωάννης Παλαιολόγος, ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης, ο Ρόμπερτ Ογκανέσιαν, ο Αναστάσιος Ταχταμπάς, ο Αλέξανδρος Κοσπεντάρη, ο Μανουέλ Γκατζιάς, ο Καραφυλλίδης Γιάννης, η Χαρά Δημητρούλα καθώς και πολλοί άλλοι δυναμικοί μαχητές που θα ξεσηκώσουν τους funs του αθλήματος.

Η δυναμική κάρτα του MCP7 κέντρισε το ενδιαφέρον της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, κι έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία των μεικτών μαχητικών μαχών θα ενσωματώσει στις στοιχηματικές της καταστάσεις τις αναμετρήσεις του ΜΜΑ Challenge Pro.