Skip to main content

Έρχεται η δεύτερη Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη

Η έκθεση επικεντρώνεται στην ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων - Θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Μαΐου στο Lab’attoir.

H έκθεση ποιοτικών προϊόντων «Gourmet Exhibition» ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό της για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 5, 6 και 7 Μαΐου, στο Lab’attoir, στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από την εξαιρετική επιτυχία της πρώτης έκθεσης, η οποία άφησε ανεξίτηλες τις πλέον θετικές εντυπώσεις που δημιούργησε, τόσο στους επισκέπτες και στους εκθέτες της όσο και σε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και υλοποίησή της, η 2η Gourmet Exhibition τοποθετεί φέτος τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Ο στόχος ίδρυσης και λειτουργίας μιας έκθεσης αποκλειστικά με ποιοτικά προϊόντα που ήδη κερδήθηκε από πέρσι, καθιέρωσε τη Gourmet Exhibition στη συνείδηση του κοινού, επαγγελματίες και καταναλωτές, ως την έκθεση που επικεντρώνεται στην ανάδειξη και προώθηση εκλεκτών προϊόντων τα οποία αξίζουν την προσοχή και την προτίμησή μας.

Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ελιές, προϊόντα delicatessen όπως μέλι, μαρμελάδες, γλυκίσματα, ξύδι και αρτύματα, αρωματικά φυτά και βότανα, διάφορα χρηστικά προϊόντα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης βασισμένα στα βρώσιμα υλικά, αποτελούν τη σειρά των ειδών που η Gourmet Exhibition προτείνει στους επισκέπτες της, τόσο για τη χρήση τους σε επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, café-bar, παντοπωλεία) όσο και στην καθημερινότητα όλων μας, σε νοικοκυριά, στην εργασία, σε ταξίδια και εκδρομές, αλλά και ως δώρα.

Η Gourmet Exhibition όμως δεν περιορίζεται μόνο στην ανεύρεση και έκθεση των προϊόντων αυτών, εφεύρει μία σειρά ειδικά επιλεγμένων διαδραστικών παράλληλων εκδηλώσεων για τους επισκέπτες της μέσα από τις οποίες το κοινό θα μπορεί να τα γνωρίσει και κυρίως να τα γευθεί!

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, στο τριήμερο λειτουργίας της έκθεσης, θα παρακολουθήσουμε:
Ημερίδα «Γη Χρυσάφι: Γαστρονομία και Τουρισμός»

Σεμινάριο «Καλλυντικά με βρώσιμα υλικά»

Μαγειρικές επιδείξεις από celebrities-επώνυμους chef και chef patissier.

Olive Bar με γευσιγνωσίες ελαιολάδων, ελιών και cocktail με επίδειξη παρασκευής.

Masterclasses γευσιγνωσίας με θέμα:
Προϊόντα που ταξιδεύουν
Εντοπιότητα
Μακεδονική Γη
Καινοτόμες Εφαρμογές
Χορτοφαγική Διατροφή

Mentoring Corner, για συμβουλευτική πρακτική στους εκθέτες και στο εμπορικό κοινό.

Inspired Media Corner, για προώθηση των προϊόντων των εκθετών με εμπνευσμένο τρόπο.

Bραβεία κοινού με την ψήφο των επισκεπτών της έκθεσης, η οποία προϋποθέτει πολλές γευσιγνωσίες στον εκθεσιακό χώρο.

Μέσα από όλες αυτές τις δράσεις, η Gourmet Exhibition φιλοδοξεί επαγγελματίες και καταναλωτές να γνωρίσουν άρτια τους παραγωγούς και τα ήδη που παράγουν, την ποιότητά τους, την προέλευση των πρώτων υλών τους και κυρίως την αναγκαιότητα για την καθιέρωσή τους στη ζωή μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους η Gourmet Exhibition έχει αποφασίσει να αποτελείται από ιδιαίτερα εκλεκτό και περιορισμένο αριθμό εκθετών χωρίς να φιλοδοξεί να είναι μία μαζική έκθεση τροφίμων.

Η 2nd Gourmet Exhibition πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης και εντάσσεται στο πρόγραμμα του Thessaloniki Food Festival.

H έκθεση είναι ανοιχτή για όλους. Το κόστος εισόδου είναι 5 ευρώ ενώ για εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών είναι 12 ευρώ. Η είσοδος για το εμπορικό κοινό είναι δωρεάν.
Η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όλους χωρίς επιπρόσθετη οικονομική συμμετοχή. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις όπου είναι απαραίτητο (masterclasses, olive bar, σεμινάριο), μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gourmetoliveexhibition.com