Skip to main content

Έρχεται για δεύτερη χρονιά το Royal Crown στη Θεσσαλονίκη

Το Royal Crown επιστρέφει για 3 ημέρες με χορό, μουσική, εκπληκτικές γυμναστικές επιδείξεις, χρώμα και ρυθμό από 16 χώρες.

Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά το Διεθνές Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής «Royal Crown 2018», στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, μετά την περσινή επιτυχία, το Royal Crown επιστρέφει για 3 ημέρες με χορό, μουσική, εκπληκτικές γυμναστικές επιδείξεις, χρώμα και ρυθμό από 16 χώρες, από τις 18 μέχρι και τις 20 Μαΐου, στο PAOK ARENA (Παλατάκι ΠΑΟΚ) στην Πυλαία.

Φέτος ο θεσμός αποκτά και έναν σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, στις εγκατάστασεις της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται φάρμακα που θα διατεθούν στο Εξωτερικό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου, Παράρτημα Θεσσαλονίκης, μια δράση που διενεργείται σε συνέργεια με το Portal Κοινωνικής Αλληλεγγύης e-Charity.gr.

Η είσοδος για το κοινό 18-20 Μαΐου είναι δωρεάν.
 
Η εκδήλωση τελεί σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Ακόμη, τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO και με Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Υποστηριζόμενο Φορέα τους Γιατρούς του Κόσμου, Γραφείο Θεσσαλονίκης, Εξωτερικό Πολυϊατρείο.