Skip to main content

Επτά εκατ. ζητά από τη Μπεσικτάς για Πέλκα ο ΠΑΟΚ - Η θέση του παίκτη

Οι «Αετοί» βρίσκουν υψηλό το ποσό που ζητούν οι κυπελλούχοι Ελλάδος - «Μένω στον ΠΑΟΚ, φεύγω μόνο για μεγάλο σύλλογο»,τονίζει ο διεθνής μεσοεπιθετικός

Για πρόταση 7 εκατ. ευρώ της Μπεσικτάς στον Δημήτρη Πέλκα μιλούν τουρκικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ζήτησε το παραπάνω ποσό από τους πρωταθλητές Τουρκίας για να παραχωρήσουν τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό, ποσό το οποίο και βρίσκουν με τη σειρά τους υψηλό.

Σημειώνεται πως οι «Αετοί» θα επιδιώξουν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Άντερσον Ταλίσκα στη θέση «10» και στο στόχαστρό τους έχουν και τον Κώστα Φορτούνη.

Από τη μεριά του, ο άσος των κυπελλούχων Ελλάδος παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα «Live Sport» ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του υπογραμμίζοντας πως επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως θα έφευγε μονάχα αν υπήρχε πρόταση από μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου»:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν με απασχολεί το θέμα αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να χαρώ τις στιγμές για όσα πετύχαμε. Εγώ έζησα όλη μου τη ζωή στον ΠΑΟΚ, ανήκω στον ΠΑΟΚ και θέλω να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Από εδώ θα φύγω μόνο αν προκύψει ενδιαφέρον από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, που θα μου δίνει τις προοπτικές να πετύχω και να βιώσω όσα έχω ονειρευτεί από μικρός».

Όσο για την κατάκτηση του κυπέλλου, είπε: «Θα ήταν έγκλημα να ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά, η καλύτερη της ιστορίας του ΠΑΟΚ, χωρίς τίτλο. Αξίζαμε και το πρωτάθλημα, είχαμε εντός γηπέδου τους περισσότερους βαθμούς, όμως δεν μας άφησαν να το πανηγυρίσουμε και αυτό».

Τέλος, απέδωσε την αναμόρφωση του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη. «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ΠΑΟΚ και θέλαμε να του το αφιερώσουμε. Όλοι οι τίτλοι που θα έρθουν θα είναι γι’ αυτόν. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όσα μας προσφέρει είναι να του χαρίζουμε τίτλους. Η κίνηση με τη μάσκα δεν ήταν μόνο συμβολική, το νιώθαμε μέσα μας πως είναι δίπλα μας, στο ΟΑΚΑ μαζί μας, και θέλαμε να το δει και αυτός».