Skip to main content

Επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδος – Ουγγαρίας

Επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδος-Oυγγαρίας διοργανώνει το ΕΒΕΘ στις 13 Σεπτεμβρίου, με κεντρικό ομιλητή τον υφ. Οικονομίας της Ουγγαρίας Dr. Becsey και με τη συμμετοχή Ούγγρων επιχειρηματιών.
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ της ουγγρικής πρεσβείας στην Αθήνα,  διοργανώνει επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδος – Oυγγαρίας, το οποίο  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό Οικονομίας της Ουγγαρίας Dr. Zsolt Becsey, ο οποίος θα αναφερθεί στην οικονομική πολιτική και το νέο αναπτυξιακό σχέδιο της ουγγρικής κυβέρνησης.

Ακόμα, η  γενική διευθύντρια του Ουγγρικού Κέντρου Επενδύσεων (ITD Hungary), Dene Marianna Toth θα παρουσιάσει τις επενδυτικές ευκαιρίες, καθώς και τους τομείς δραστηριότητας για τους οποίους υπάρχουν προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών

Θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ βορειοελλαδιτών επιχειρηματιών και των 17 Ούγγρων συναδέλφων τους, οι οποίοι θα είναι, στην πλειοψηφία τους, εκθέτες στην 75η ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ουγγαρία.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της ουγγρικής αποστολής δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς του επίπλου, του τουρισμού, του αλουμινίου, της κλωστοϋφαντουργίας –ένδυσης, των καλλυντικών, των τροφίμων κλπ.