Skip to main content

Επιβεβλημένη η Εξεταστική Επιτροπή για το 2015, λέει η ΝΔ

Η ΝΔ επισημαίνει πως δικαιώνεται έτσι άλλη μια φορά η θέση της ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Επικαλούμενη νέα στοιχεία, η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει επιβεβλημένη τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής  για τους χειρισμούς της κυβέρνησης  το 2015 και τα σχέδια αντικατάστασης του ευρώ με  «κουπόνια».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι «δύο χρόνια μετά το αχρείαστο δημοψήφισμα, ο κ. Γκλεν Κιμ – σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη και σήμερα του κ. Τσακαλώτου – αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα σχέδια κυκλοφορίας «κουπονιών», αντί του ευρώ. Δίνει έτσι νέες διαστάσεις στο έγκλημα που μεθόδευε η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου».

Η ΝΔ επισημαίνει πως δικαιώνεται έτσι άλλη μια φορά η θέση της ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής «για την πλήρη διερεύνηση του εγκλήματος, που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους πολίτες».

Στην ανακοίνωση τέλος προτίθεται πως «η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα αυτό θα γίνει, όσο και αν δεν τη θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν».