Skip to main content

Επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις με Τσίπρα L' Oreal και Rotschild

Η L'Oreal επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον CEO της, Ζαν-Πολ Αγκόν, την οποία χαρακτηρίζει «ιδιωτική».

Επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι εκπρόσωποι της L' Oreal και της Rotschild, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «η L' Oreal ετοιμάζεται για μια σημαντική επένδυση στην Ελλάδα» και προσθέτει:

«Σε μια Ελλάδα που έχει πληγεί από επτά χρόνια οικονομικής κρίσης, τόση ύφεση και ανεργία που αγγίζει το 24% του ενεργού πληθυσμού, η προοπτική της δημιουργίας θέσεων εργασίας είναι ένα καλό νέο. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται να απαντήσει στην κριτική αναφορικά με ένα επίσημο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, το οποίο απασχολεί έντονα τον ελληνικό Τύπο».

Η L'Oreal επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού με τον CEO της, Ζαν-Πολ Αγκόν, την οποία χαρακτηρίζει «ιδιωτική» και δεν έκανε κανένα σχόλιο για το τι συζητήθηκε, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.

«Τίποτε καλύτερο για να διατηρηθεί το μυστήριο. Το πιο πιθανό, σύμφωνα με παρατηρητές, είναι ότι ο γαλλικός όμιλος θα μπορούσε να ενδιαφέρεται από τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, το μικροκλίμα της και το εξειδικευμένο προσωπικό. Σύμφωνα με άλλες πηγές της αγοράς, η L' Oreal σχεδιάζει εδώ και αρκετούς μήνες επενδύσεις στην Ελλάδα. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα είναι ένα καλό σημάδι για τους ξένους επενδυτές, μια ενδεχόμενη ανάκαμψη», αναφέρει η Le Figaro.