Skip to main content

Επιτυχής η επέμβαση του πρωθυπουργού - Αύριο το εξιτήριο

Η ιατρική παρακολούθησή του Αλέξη Τσίπρα θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο το πρωί - Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

Στον 5ο όροφο του θεραπευτηρίου «Ευγενίδειο» νοσηλεύεται ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επέμβαση ομφαλοκήλης στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.
 
Για το ενδεχόμενο διενέργειας της επέμβασης, είχε ενημερωθεί από την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, όταν εκδήλωσε έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιακής χώρας και η ιατρική διάγνωση, σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση, ήταν εκτιμώμενη ομφαλοκήλη.

Η επέμβαση διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα και ήταν επιτυχής, ενώ η ιατρική παρακολούθησή του θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο το πρωί, οπότε θα πάρει και εξιτήριο, όπως δήλωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.