Skip to main content

Επίθεση χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλει η Λούκα Κατσέλη

Θύμα κακόβουλης επίθεσης από αγνώστους χάκερς, καταγγέλλει πως έπεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη.Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωσή της, η βουλευτής επισημαίνει πως τα όσα αναγράφονταν στην ιστοσ
Θύμα κακόβουλης επίθεσης από αγνώστους χάκερς, καταγγέλλει πως έπεσε η βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη.  Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωσή της, η βουλευτής επισημαίνει πως τα όσα αναγράφονταν στην ιστοσελίδα της σχετικά με τις συλλήψεις των νεαρών υπόπτων για τρομοκρατία, δεν προέρχονται από την ίδια. 

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της κα Κατσέλη γράφτηκε πως: «Σχετικά με τηνυπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης ΄Συνωμοσίατων Πυρήνων της Φωτιάς, θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέριμου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικέςσκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναιπροφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!»

Η βουλευτής πριν από λίγο τόνισε πως «η παραπάνω ανακοίνωση δεν προέρχεται από μένα αλλά είναι προϊόν κακόβουλης επίθεσης» .

Η κα Κατσέλη κατέληξε γράφοντας πως «τις τελευταίες μέρες η δημοκρατία πλήττεται με πολλούς τρόπους.»

Να θυμίσουμε ότι το «επίμαχο»απόσπασμα στην  ιστοσελίδα της Λούκας Κατσέλη, είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου της Ν.Δ. κ.Κουμουτσάκου, ο οποίος σε δηλώσεις του είχε καταγγείλει την στάση της βουλευτού λέγοντας « Ο εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εμφανής. Είναι γνωστό. Ο πανικόςείναι κακός, πολύ κακός σύμβουλος. Αυτό αποδεικνύει η δήλωση της κ.Κατσέλη για τη σύλληψη της τρομοκρατικής οργάνωσης ΄Συνωμοσία τωνΠυρήνων της Φωτιάς΄».