Skip to main content

Επίθεση Τραμπ κατά FBI για το μακελειό στο σχολείο της Φλόριντα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε απαράδεκτο και λυπηρό το γεγονός ότι το FBI έχασε όλες τις ενδείξεις που είχε για τον δράστη στη Φλόριντα.

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε στο FBI ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατηγόρησε την υπηρεσία ότι δεν ενήργησε σωστά στην υπόθεση με το μακελειό με τους 17 νεκρούς σε σχολείο της Φλόριντα.

«Είναι πολύ λυπηρό που το FBI έχασε όλες τις ενδείξεις που είχε για τον δράστη στη Φλόριντα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να αποδείξει ρωσική σύμπραξη με την καμπάνια Τραμπ. Δεν υπάρχει σύμπραξη. Γυρίστε στα βασικά σας καθηκοντά και κάντε μας όλους υπερήφανους» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Σημειώνεται πως το FBI παραδέχθηκε ότι απέτυχε να χειριστεί σωστά ενδείξεις που είχε για τον δράστη του μακελειού, Νίκολας Κρουζ, που ομολόγησε την πράξη του.

Με το μήνυμά του, ο Τραμπ απαντά στο κατηγορητήριο που απήγγειλε ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ σε 13 ρώσους και 3 ρωσικές οντότητες για ανάμιξή τους στις αμερικανικές εκλογές υπέρ της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Τα στοιχεία του Μιούλερ στηρίχθηκαν σε έρευνα του FBI.