Skip to main content

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στα Μikel (video) - Tι απαντά η εταιρεία

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας εισέβαλαν στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας καφέ και προκάλεσαν φθορές διαμαρτυρόμενοι για το θάνατο διανομέα

Επίθεση στο κεντρικό κατάστημα της γνωστής αλυσίδας καφέ Mikel στη Λεωφόρο Αθηνών πραγματοποίησαν μέλη του «Ρουβίκωνα».

Μάλιστα τα μέλη της αναρχικής ομάδας δημοσιοποίησαν και χαρακτηριστικό βίντεο στο οποίο φαίνονται να εισβάλουν στο κατάστημα και ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο του κτηρίου προκάλεσαν φθορές σπάζοντας την τζαμένια πόρτα με βαριοπούλες.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα μέλη του «Ρουβίκωνα», η επίθεση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα αποτελώντας διαμαρτυρία για το θάνατο διανομέα, κάνοντας μάλιστα λόγο για «εργατική δολοφονία».

Μετά το περιστατικό, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα παρακάτω:

«Σε συνέχεια της πρωινής επίθεσης που πραγματοποίησε η ομάδα «Ρουβίκωνας» στα γραφεία μας στο Αιγάλεω, εισβάλλοντας από την κεντρική είσοδο του καταστήματός μας,

θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξή μας στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς τις αρμόδιες αρχές για την άμεση παρέμβασή τους. Η επίθεση ευτυχώς, είχε ως αποτέλεσμα μόνο υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμό εργαζόμενου ή πελάτη».