Skip to main content

Επίθεση της Ένωσης Κεντρώων κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη

Η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι έχει λήξει η εποχή του δικομματισμού και κατηγορεί τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί τροφοδοτούν την πόλωση.

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και Νέας δημοκρατίας εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων, κατηγορώντας τα δύο μεγάλα κόμματα ότι εμμένουν στον δικομματισμό.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνουν σαν να μην έχουν καταλάβει ότι η εποχή του δικομματισμού παρήλθε και συνεχίζουν να καλλιεργούν πολωτικό κλίμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Για τους αρχηγούς των δύο κομμάτων επιμένει ότι «Ο κ. Τσίπρας μιλάει για εκλογές το 2019 σαν να μην αντιλαμβάνεται τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Ο δε κ. Μητσοτάκης υπόσχεται μείωση φόρων και ΕΝΦΙΑ ξεχνώντας προφανώς, ότι μόλις προ διετίας είχε την κυβέρνηση το κόμμα του μαζί με το ΠΑΣΟΚ και δεν τα κατάφεραν».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρών καταλήγει με ευθείες βολές κατά Τσίπρα και Μητσοτάκη «η δημιουργία διακομματικού οργάνου εξόδου από την κρίση είναι μονόδρομος. Όσοι αρνηθούν κάτι τέτοιο θα φέρουν ακέραια την ευθύνη. Ο κ. Τσίπρας όταν βρει τα σκούρα ζητάει συναίνεση και εθνική συνεννόηση. Ο δε κ. Μητσοτάκης τι τα ήθελα τα ραντεβού με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων, αν δεν δέχεται κουβέντα για συναίνεση; Με το να ρίχνουν ο ένας λάσπη στον άλλον νομίζουν ότι εξυπηρετούν την κοινωνία;».