Skip to main content

Επίθεση Σκουρλέτη σε Πιτσιόρλα: Να καθίσει στα αυγά του

Πυρά του υπουργού με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ

Δριμεία επίθεση στον Στέργιο Πιτσιόρλα εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης», με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ περί έναρξης της διαδικασίας πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ.

Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, «πρόκειται για μια 100% προσωπική άποψη του κ. Πιτσιόρλα και νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα από εκείνον που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση ποιοι είναι οι σχεδιασμοί».

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην δρομολογήσει καμιά από τις ιδιωτικοποιήσεις που σχετίζονται με τις ενεργειακές επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει το δημόσιο. Αυτή είναι η συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης. Δημιουργείται πολιτικό ζήτημα όταν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί να ασκήσει πολιτική και να μην υλοποιεί τις σαφείς κατευθύνσεις που του δίνει η κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καταλήγοντας: «Θα σας έλεγα με λίγα λόγια καλύτερα να καθίσει στα αυγά του παρά να κάνει πολιτική. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κ. Πιτσιόρλας περνάει σε άλλα χωράφια».