Skip to main content

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Νέα Δημοκρατία και Γκιουλέκα για τον ΟΑΣΘ

Το θράσος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, δεν έχει όριο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει έρθει η ώρα ο κ. Γκιουλέκας και η Νέα Δημοκρατία να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα της, συνολικά ως προς τον ΟΑΣΘ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξαπολύει επίθεση προς τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

«Το θράσος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, δεν έχει όριο. Μετά τις αποκαλύψεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για έγγραφο που είχε στείλει στη διοίκηση του ΟΑΣΘ το 2009, το οποίο περιείχε κατάλογο ονομάτων που ζητούσε τον διορισμό τους, ο κ. Γκιουλέκας επέλεξε, αντί συγνώμης, να παραδεχτεί τα ρουσφέτια του ζητώντας ωστόσο τα ρέστα, αφού ισχυρίστηκε πως επρόκειτο για "ενδιαφέρον για ανέργους συμπολίτες μας για εύρεση εργασίας σε έναν ιδιωτικό οργανισμό!"», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Μετά τις παραδοχές για τις αθλιότητες αυτές, έχει έρθει η ώρα ο κ. Γκιουλέκας και η Νέα Δημοκρατία να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα της συνολικά ως προς τον ΟΑΣΘ. Όπως, παραδείγματος χάρη, για τον αποθεματικό λογαριασμό του οργανισμού που προοριζόταν για την αγορά νέων λεωφορείων, ο οποίος βρέθηκε με 700 ευρώ αντί για 38 εκατομμύρια. Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεται πως η ΝΔ είναι ταυτισμένη με τις πελατειακές σχέσεις και το κομματικό κράτος. Ζητάμε από τον πρόεδρο της, Κυρ. Μητσοτάκη, να πάρει θέση για όσα αποκάλυψε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με τα ρουσφέτια του Κ. Γκιουλέκα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.