Skip to main content

Επίθεση σε τρεις αθίγγανες έξω από τα δικαστήρια(vid)

Τρεις κατηγορούμενες για το αιματηρό επεισόδιο στον Δενδροπόταμο δέχθηκαν επίθεση, κατά τη φυγάδευσή τους από το Δικαστικό Μέγαρο.

του Βασίλη Παπαναστασούλη

Ελεύθερες αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στον 6ο ανακριτή, τρεις αθίγγανες, κατηγορούμενες για το αιματηρό επεισόδιο προ ημερών στον Δενδροπόταμο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 18χρονος και να τραυματιστεί ο πατέρας τους.

Η μία από τις τρεις κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους, ενώ οι άλλες δύο κατηγορούνται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, και αφέθηκαν ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο τακτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Μετά την απολογία τους οι τρεις γυναίκες, συνοδευόμενες από ισχυρή αστυνομική δύναμη, φυγαδεύθηκαν από την πίσω είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου ήρθαν αντιμέτωπες με φίλους των θυμάτων, οι οποίοι επιτέθηκαν στο βαν που τους μετέφερε, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «δολοφόνοι».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία των τριών βασικών κατηγορούμενων για την ίδια υπόθεση, θα γίνει αύριο στο Αστυνομικό Τμήμα Θεσσαλονίκης, υπό τον φόβο βεντέτας και προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.