Skip to main content

Επίθεση σε Βούλγαρο οδηγό

Συνελήφθη τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Α.Τ. Καβάλας 41χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης φορτηγού για επίθεση κατά Βουλγαρου, οδηγού ΙΧ φορτηγού και πρόκληση φθορών στο όχημά του στην Εγνατία Οδό.
Συνελήφθη τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Α.Τ. Καβάλας 41χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης φορτηγού για επίθεση κατά Βούλγαρου, οδηγού ΙΧ φορτηγού και πρόκληση φθορών στο όχημά του στην Εγνατία Οδό.

Όπως έγινε γνωστό, τη Δευτέρα στις 22:55, ο 41χρονος μαζί με τέσσερα-πέντε άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα που επέβαιναν σε τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ακινητοποίησαν στο 165ο χλμ της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας-Ξάνθης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη το φορτηγό όχημα που οδηγούσε ο 55χρονος Βούλγαρος και αφού δύο εξ αυτών τον απομάκρυναν με τη χρήση βίας από τη θέση του οδηγού, ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα, οι υπόλοιποι του προκάλεσαν ελαφρές σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια έσπασαν με σιδηρολοστό το παρμπρίζ, τα φανάρια και τον κινητήρα του φορτηγού του.

Ο Βούλγαρος ειδοποίησε το Κέντρο-100 της Α.Δ. Καβάλας και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι γύρω στις 00:05 εντόπισαν τον 41χρονο και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, όπου αναγνωρίστηκε από τον παθόντα οδηγό.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για παρακώλυση συγκοινωνιών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Ο 41χρονος συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.