Skip to main content

Επίθεση Σαμαρά στον πρωθυπουργό

Ο κ. Παπανδρέου διασύρει τη πατρίδα του τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ χθες βράδυ σε ομιλία του στο Αιγάλεω. Σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η στρατηγική του κόμματος για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που θα συνεδριάσει σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Χθες ο πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό, με αφορμή όσα είπε την Παρασκευή ο κ. Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής για το εύρος της εξεταστικής για την οικονομία.

«Ο Γ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του και να λέει όλους τους Έλληνες διεφθαρμένους είναι πολιτική αρετή», παρατήρησε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας: «Το κόμμα του, όμως, το προστατεύει με το να εξαιρεί την περίοδο Σημίτη, αλλά και τη σημερινή. Με τον τρόπο αυτόν, όμως, διασύρει και την πατρίδα του και το κόμμα του».

Ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης δεσμεύθηκε ότι «η ΝΔ θα ψάξει και θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία όσων διέσυραν την οικονομία και συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση, που έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά στην ανεργία, τα μαγαζιά να κλείνουν ένα - ένα αλλά και στην εθνική κατάθλιψη».