Skip to main content

Επίθεση Παπαστεργίου στον Π. Ψωμιάδη

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης κατηγόρησε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη για θεατρινισμό.
της Χρύσας Κυριακού


Επίθεση στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη εξαπέλυσε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους, εγκαινιάζοντας, όπως είπε, μια τακτική προφορική επαφή με τα ΜΜΕ της πόλης στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι αν και το πρόγραμμα του συνδυασμού του Μ. Μπόλαρη «Μέτωπο Ανάπτυξης» βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του συνδυασμού, ο κ. Ψωμιάδης συνεχίζει να μιλά με αερολογίες. «Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  πουλά ένα χαρτί- εξώφυλλο με το πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο δεν ανοίγει ποτέ, επιμένει να μην παρουσιάζει τα έργα τα οποία έχει υλοποιήσει ενώ δεν δίνει στη δημοσιότητα κανέναν απολογισμό από την 8χρονη θητεία του στη νομαρχία Θεσσαλονίκης», είπε ο κ. Παπαστεργίου και συμπλήρωσε: «το παρελθόν του κ. Ψωμιάδη δείχνει και το μέλλον του ως πολιτικού».

Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Μέτωπο ανάπτυξης» για την υγεία καταγγέλλοντας την ίδια ώρα τη διοίκηση του Π. Ψωμιάδη στη νομαρχία Θεσσαλονίκης για συσσώρευση χρεών από την έκδοση σωρηδόν βιβλιάριων απορίας. «Θα πρέπει ο κ. Ψωμιάδης να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά. Για το πόσα αλλά και με ποιο τρόπο τα έχει εκδώσει. Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά γίνονται για ψηφοθηρικούς λόγους», είπε ο κ. Παπαστεργίου.

«Παρουσιάστε το πρόγραμμά σας»

Ο ίδιος προκάλεσε τον κ. Ψωμιάδη να παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του ολοκληρωμένο και όχι, όπως είπε, με θεατρινισμούς. «Σε αυτά ο κ. Ψωμιάδης είναι πρώτος. Εμείς δεν μπορούμε ούτε να του μοιάσουμε ούτε να τον φτάσουμε αλλά και δεν θέλουμε κιόλας», σημείωσε τονίζοντας παράλληλα ότι έφτασε η στιγμή να υπάρξει αλλαγή στον τόπο.

Η απάντηση Ψωμιάδη

«Μέχρι τώρα ξέραμε για αναπληρωτές υπουργούς, όχι για αναπληρωτές υποψηφίους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι προφανές ότι ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ υποκαθιστά πλέον τον κ. Μπόλαρη στην υποψηφιότητα της Περιφέρειας, καθώς ως γιατρός κλήθηκε να γιατρέψει τις πληγές του Μετώπου (Ανάπτυξης)», είναι η απάντηση του γραφείου τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Όπως αναφέρεται «παρόλα αυτά, συνελήφθη κι αυτός αδιάβαστος. Γι΄ αυτό αποστείλαμε σήμερα μερικά αντίτυπα του προγράμματος - απολογισμού μας στον ίδιο, ώστε αυτός και οι σύντροφοί του να το μελετήσουν. Στις 7 Νοεμβρίου έχει διαγώνισμα. Θα κριθούμε όλοι».