Skip to main content

Επίθεση με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής υπέρ Γιαγτζόγλου

Mία ομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής η οποία – όπως αναφέρουν – έγινε υπέρ του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Επίθεση με χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής για τον απεργό πείνας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου φέρεται να έκανε ομάδα αγνώστων τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μία ομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο Α.Τ Καισαριανής η οποία – όπως αναφέρουν – έγινε υπέρ του Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, από την επίθεση τραμαυτίστηκε και ένας οδηγός ταξί ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο.

Στο κείμενό τους αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Η ηθική αποφασιστικότητα εκείνου που εγκαταλείπει και επιτίθεται στις δομές της εξουσίας είναι μια αντίληψη, μια στιγμή στην οποία εκείνος γεύεται την ομορφιά των συντρόφων του και την αθλιότητα της υποχρέωσης και της υποταγής. « Εξεγείρομαι, άρα υπάρχω », είναι μία φράση του Camus που ποτέ δε σταματά να με γοητεύει, με ένα τρόπο που μόνο ένας λόγος για να ζήσω θα μπορούσε».