Skip to main content

Επίθεση ενόπλων σε σπίτι στην Κρήνη Φαρσάλων

Μια υπόθεση επίθεσης αγνώστων ενόπλων σε δύο ηλικιωμένους άνδρες και μία γυναίκα, τους οποίους και τραυμάτισαν οι δράστες, στο χωριό Κρήνη Φαρσάλων του Ν. Λάρισας, ερευνά η Αστυνομία.
Μια υπόθεση επίθεσης αγνώστων ενόπλων σε δύο ηλικιωμένους άνδρες και μία γυναίκα, τους οποίους και τραυμάτισαν οι δράστες, στο χωριό Κρήνη Φαρσάλων του νομού Λάρισας, ερευνά η Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής και σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, οι δράστες, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στο σπίτι από ανασφάλιστη πόρτα και επιτέθηκαν αρχικά στους δύο ηλικιωμένους άντρες (ηλικίας 81 και 74 ετών, αντίστοιχα) και τους τραυμάτισαν στη γλώσσα, στην κάτω γνάθο και σε άλλα σημεία του σώματος.

Στη συνέχεια χτύπησαν με τα κοντάκια των όπλων τους μία 54χρονη γυναίκα, που προσπάθησε να αντισταθεί και την άφησαν αναίσθητη. Κατόπιν οι δύο κουκουλοφόροι, χωρίς να πάρουν τίποτα μαζί τους, εξαφανίστηκαν, ενώ τα τρία θύματα ειδοποίησαν συγγενείς τους και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από όπου την επομένη έλαβαν εξιτήριο, αφού τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.