Skip to main content

Διπλή επίθεση σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αγ.Δημητρίου-Παράσυρση 24χρονου

Ήδη, έχουν καταγγελθεί δύο επιθέσεις, επί της οδού Αγ. Δημητρίου, σε συνολικά τέσσερα άτομα, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Καρτέρι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είχε στήσει, χθες βράδυ, ομάδα αγνώστων επί της οδού Αγ. Δημητρίου. Ήδη έχουν καταγγελθεί δύο επιθέσεις σε συνολικά τέσσερα άτομα, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Οι δράστες επιτέθηκαν αρχικά σε δύο άτομα, τραυματίζοντας μάλιστα ελαφρά τον έναν από αυτούς, ηλικίας 21 ετών. Ο νεαρός, τον οποίο χτύπησαν και του αφαίρεσαν την μπλούζα, μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Άγ. Δημήτριος και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό επίθεσης σε άλλους δύο οπαδούς, 21 και 35 ετών- πάλι από τέσσερις αγνώστους. Τα θύματα τραυματίστηκαν ελαφρά και μετά τις πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο Αγ. Δημήτριος αποχώρησαν.

Εν τω μεταξύ, στην ίδια περιοχή την ώρα των επιθέσεων ένας 24χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο όταν επιχείρησε να περάσει κάθετα την οδό Αγ. Δημητρίου, στο ύψους του ΑΧΕΠΑ. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έπεσε και ο 24χρονος θύμα επίθεσης από τους ίδιους δράστες.