Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη,κέρδισε με 2-1 τον Παναιγιάλειο(vid)

Με τον Λούκα Μιλούνοβιτς να σκοράρει το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα, οι κιτρινόμαυροι πήραν την έκτη τους νίκη σε εννέα αγώνες

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Άρης κόντρα στον Παναιγιάλειο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τις έξι νίκες σε εννέα αναμετρήσεις για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς (1ος ο Απόλλων Σμύρνης με 23 και 2η η Λαμία με 22) ενώ οι μελανόλευκοι βρίσκονται στην 14η θέση με 8 βαθμούς (ισοβαθμούν με την Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει αγώνα λιγότερο καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα).

Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε για πρώτη φορά στο 7΄όταν τόσο ο Καπνίδης όσο και ο Τζεμπούρ δεν κατάφεραν να στείλουν από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τζεμπούρ σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο χάθηκε στο 15΄όταν η εκτέλεση φάουλ του Μπούζα πέρασε εκτός εστίας.

Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30΄όταν ο Ανάκογλου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Τζεμπούρ παρενέβη και η μπάλα έφτασε στον Καράμπελα που με σουτ πέτυχε το 1-0.

Η ομάδα του Αιγίου όμως κατάφερε να ισοφαρίσει πριν λήξει το ημίχρονο καθώς στο 42΄και μετά από εκτέλεση φάουλ του Καζναφέρη από τα δεξιά, ο Ιντζίδης έκανε κεφαλιά προς τα πίσω λανθασμένα και ο Στίκας υποδεχόμενος την μπάλα, την έστειλε με αριστερό σουτ στη γωνία του Διούδη για το 1-1.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου επέστρεψαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να φτάσουν στη νίκη και στο 47΄απείλησαν για πρώτη φορά όταν ο Στρέζος απέκρουσε την κεφαλιά του Καπνίδη ενώ στη συνέχεια ο Ντούνης δεν κατάφερε να πλασάρει.

Τη νίκη στον Άρη χάρισε στο 67΄ο Μιλούνοβιτς όταν ο Καπνίδης από τ’ αριστερά γύρισε την μπάλα προς τον Σέρβο μεσοεπιθετικό και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει προ κενής εστίας για το τελικό 2-1 πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Οι συνθέσεις:

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (Τζανακάκης 79΄), Καράμπελας, Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Καπνίδης, Τζεμπούρ (Μιλούνοβιτς 46΄), Ντούνης (Νέτο 76΄).

Παναιγιάλειος (Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας (Σκαρτσίλας 75΄), Καζβιρόπουλος (Κοντοές 88΄), Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Αμρέλ (Ξόμπλιος 86΄), Καζναφέρης, Κρητικός.