Skip to main content

Επιστρέφουν οι εκδρομείς -Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια Μαλγάρων

Η κίνηση είναι αυξημένη στο οδικά δίκτυα που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη, τη Χαλκιδική και τις Σέρρες, χωρίς όμως προβλήματα.

Ομαλά εξελίσσεται μέχρι αυτή την ώρα η επιστροφή των Θεσσαλονικέων, οι οποίοι είχαν φύγει εκτός πόλης για τις ημέρες του Πάσχα.

Η κίνηση είναι αυξημένη στα οδικά δίκτυα που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη, τη Χαλκιδική και τις Σέρρες, χωρίς όμως να καταγράφονται προβλήματα.

Ωστόσο, οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς σε ορισμένες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας βρέχει, αφού από σήμερα υπάρχει επιδείνωση του καιρού.

Αρκετά αυξημένη είναι από το πρωί η διέλευση των οχημάτων από τον σταθμό διοδίων των Μαλγάρων, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Αθηνών. Περισσότερα από 18.000 αυτοκίνητα πέρασαν μέχρι τις 7 το απόγευμα, τα διόδια Μαλγάρων επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Κατά διαστήματα ανοίγουν οι μπάρες και από τις δύο κατευθύνσεις προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Απο τις 7 το απόγευμα λειτουργούν στα διόδια των Μαλγάρων οκτώ ταμεία προς τη Θεσσαλονίκη και τρία προς Αθήνα.

Χθες πέρασαν τα διόδια Μαλγάρων και κατευθύνθηκαν προς τη Θεσσαλονίκη 14.157 οχήματα και περίπου 12.500 προς Αθήνα.

Λόγω της κίνησης στους δρόμους, η Τροχαία Θεσσαλονίκης βρίσκεται επί ποδός, λαμβάνοντας έκτακτα μέτρα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς και απαγορεύσεις για την κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.