Skip to main content

Επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Τζαβέλλας

Ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να βρεθεί ομάδα που θα πάρει δανεικό τον Τζαβέλλα αλλά το σενάριο αυτό απαιτεί την συγκατάθεση του παίκτη

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επιστρέφει ο αποπεμφθέντας Γιώργος Τζαβέλλας καθώς δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο ΠΑΟΚ, όπως υποστηρίζει, θέλει να είναι συνεπής στις συμβατικές υποχρεώσεις απέναντι στον ποδοσφαιριστή, που μέχρι και τώρα είχε άδεια από την ομάδα.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η άδεια έληξε και προκειμένου να μην υπάρχουν κυρώσεις, ούτε να δοθούν νομικά πατήματα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισαν να επιτρέψουν στον 29χρονο αμυντικό να προπονείται εκ νέου με την ομάδα. Σε αντίθεση με ότι έχει συμβεί στις περιπτώσεις Τζιόλη, Σκόνδρα και Χατζηϊσαία, τους λεγόμενους κομμένους, ο Τζαβέλλας πρέπει να προπονείται την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με την υπόλοιπη ομάδα.

Θέμα υποβιβασμού του στην Κ20 ή να προπονείται μόνος του δεν υφίσταται από την στιγμή που δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή για κανένα από αυτά τα δύο σενάρια.

Χωρίς την έγκρισή του δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός από ένα συγκεκριμένο μικρό χρονικό διάστημα και συγκεκριμένους λόγους, να υποχρεώσει καμία ομάδα κανέναν ποδοσφαιριστή να προπονείται μόνος του.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να βρεθεί ομάδα που θα παραχωρήσει δανεικό τον Τζαβέλλα, αλλά και εκει θα απαιτείται η συγκατάθεσή του ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει αυτό το ενδεχόμενο.

Σε όλες τις περιπτώσεις φαίνεται να επιχειρείται μια προσπάθεια από την πλευρά του ΠΑΟΚ προκειμένου να εξομαλυνθούν οι τεταμένες σχέσεις του με τον Τζαβέλλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αλλάξει άποψη τόσο του Βλάνταν Ίβιτς, όσο και του Λούμπος Μίχελ.

Ο Τζαβέλλας, όπως  είχε ανακοινωθεί, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, τέθηκε εκτός ομάδας, λόγω συγκεκριμένου πειθαρχικού παραπτώματος, ωστόσο νομικά ζητήματα, κυρίως, δεν επιτρέπουν διαφορετικού είδους κυρώσεων από πλευράς Δικεφάλου.