Skip to main content

Ένα βήμα πριν την επιστροφή ο Άρης - Τριάρα στον Απόλλωνα Λάρισας(vid)

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν άνετα τους Θεσσαλούς και βρίσκονται δύο βαθμούς μακριά από την επιστροφή στη Super League έπειτα από τέσσερα χρόνια

Τέλος στο μαρτύριο τεσσάρων ετών μακριά από τα ποδοσφαιρικά σαλόνια ετοιμάζεται να βάλει ο Άρης που επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 28η αγωνιστική της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» -όντας πλέον πρωτοπόροι- έφτασαν τις 20 νίκες στο πρωτάθλημα και τους 67 βαθμούς ενώ χρειάζονται ακόμη δύο ώστε να σφραγίσουν και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί πως στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΟΦΗ με 65 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο (υποδέχεται αύριο τον Παναιγιάλειο) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Παναχαϊκή με 57 (νίκησε σήμερα την ΑΕ Καραϊσκάκης, ομάδα την οποία και αντιμετωπίζει εκτός έδρας το απόγευμα της Κυριακής ο Άρης).

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 22΄όταν ο Πασάς έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισμα στον Διαμαντόπουλο που με τη σειρά του έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 1-0. Μάλιστα στο 40΄είχαν δοκάρι με σουτ του Πλατέλλα που κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Φιρινίδη περνώντας εκτός εστίας.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να κλειδώσει τη νίκη και στο 52΄σκόραρε ξανά αυτή τη φορά με τον Πλατέλλα να σουτάρει δυνατά εκτός περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Φιρινίδη για το 2-0 και φτάνοντας έτσι τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους «κιτρινόμαυρους» έβαλε στο 72΄ξανά ο Διαμαντόπουλος όταν μετά από σέντρα του Μπαργκάν, ο έμπειρος επιθετικός σούταρε μέσα από την περιοχή πετυχαίνοντας έτσι το 3-0 και φτάνοντας τα 14 γκολ στη Football League όντας πρώτος σκόρερ του συλλόγου.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46′ Μπαργκάν), Ντούνης, Πλατέλλας (73′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος (77′ Μπαστακός).

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Μαυριάς (77′ Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61′ Καμπέρης), Σουλίδης (68′ Κακάμης), Τσιλούλης.