Skip to main content

Επιστρέφει το γάντι στον Ραγκούση η Ρηγίλλης

Άμεση ήταν η απάντηση της Ρηγίλλης στα όσα υποστήριξε για την αξιωματική αντιπολίτευση ο Γ. Ραγκούσης, με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, να κατηγορεί τον υπουργό για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατ
Άμεση ήταν η απάντηση της Ρηγίλλης στα όσα υποστήριξε για την αξιωματική αντιπολίτευση ο Γιάννης Ραγκούσης, με τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, να κατηγορεί τον υπουργό Εσωτερικών για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού και δημοκρατικής αγωγής.

«Τον υπουργό Εσωτερικών ή τον έχουν πανικοβάλει οι αντιδράσεις της κοινωνίας, μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, ή τον έχει συνεπάρει η εξουσία, την οποία του έδωσε ο κ. Παπανδρέου. Προφανώς, ο πολιτικός πολιτισμός, η δημοκρατική αγωγή είναι αρετές άγνωστες στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.  Λυκουρέντζος.

Μάλιστα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλόγισε στον κ. Παπανδρέου ευθύνες «γι’ αυτές τις συμπεριφορές, οι οποίες καθιερώνουν πρότυπα αυταρχισμού και αλαζονείας στη δημόσια ζωή της χώρας».

Νωρίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό mega ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι «η ΝΔ παίζει πολιτικό παιχνίδι, την ώρα που η Ελλάδα είναι σε πόλεμο και η αντιμετώπιση αυτή ίσως οδηγήσει σε τραγωδία».