Skip to main content

Επιστολή Τσαμασλή προς τους μεταφορείς

Έκκληση προς τους Έλληνες ιδιοκτήτες φορτηγών, ώστε να αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη ευαισθησία, τους Έλληνες παραγωγούς, τις ελληνικές βιοτεχνίες και τα βιομηχανικά προϊόντα, απευθύνει ο συντονιστής το
Έκκληση προς τους Έλληνες ιδιοκτήτες φορτηγών, ώστε να εξετάσουν «ξεχωριστά» και να αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη ευαισθησία, τους Έλληνες παραγωγούς, τις ελληνικές βιοτεχνίες και τα βιομηχανικά προϊόντα, απευθύνει ο συντονιστής του νομαρχιακού έργου της ΝΑΘ, Γιώργος Τσαμασλής.

«Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και καθημερινά γιγαντώνεται, δεν εστιάζεται αποκλειστικά και μόνον στην μεταφορά των εμπορευμάτων. Η παράμετρος την οποία θα παρακαλούσα θερμά να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, αφορά στην «τύχη» των προϊόντων της εγχώριας παραγωγής, δηλαδή τα οπωροκηπευτικά, τα βιοτεχνικά και βιομηχανικά προϊόντα», αναφέρει ο κ. Τσαμασλής.

Ο συντονιστής του νομαρχιακού έργου της ΝΑΘ σημειώνει ότι τα ελληνικά προϊόντα «σαπίζουν» στα χωράφια, οι Έλληνες καταναλωτές στερούνται των «εξαιρετικών ελληνικών προϊόντων» και οι αγρότες – εκτός από την οικονομική κρίση - πλήττονται οικονομικά και από τις κινητοποιήσεις τους.

«Ήδη, πραγματοποιούνται στη χώρα μας, εισαγωγές ανάλογων προϊόντων από χώρες όπως οι γειτονικές Βουλγαρία, Τουρκία και Σκόπια. Ο λόγος είναι απλός. Εκεί δεν απεργούν οι μεταφορές», υπογραμμίζει ο κ. Τσαμασλής και καταλήγει:

«Απευθύνω έκκληση στους Έλληνες ιδιοκτήτες φορτηγών, τουλάχιστον αυτά τα ευπαθή προϊόντα, και, για λόγους ανταγωνισμού να τα διακινήσουν. Πρέπει να μεταφερθούν ώστε να μην είμαστε εξαρτημένοι από τις χώρες του εξωτερικού, όταν έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε την υψηλότατης ποιότητας ελληνική παραγωγή και να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς».