Skip to main content

Επεισοδιακή σύλληψη δύο νεαρών ληστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι δύο δράστες κατά την ακινητοποίηση τους από τους αστυνομικούς, αντιστάθηκαν σθεναρά με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων οι οποίοι αποπειράθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, να ληστέψουν ανυποψίαστους πολίτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΕΛΑΣ, πληρώματα περιπολικών της Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν χθες τα ξημερώματα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 25 ετών, από την Αλβανία, οι οποίοι λίγες ώρες νωρίτερα, με την απειλή χρήσης αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) και με τη χρήση γυάλινου αντικειμένου (μπουκάλι), αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο από δύο νεαρούς Έλληνες στο κέντρο της πόλης, τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών ελαφριά στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο δράστες κατά την ακινητοποίηση τους από τους αστυνομικούς, αντιστάθηκαν σθεναρά προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Επιπλέον, στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.