Skip to main content

Επεισόδια στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και επιτέθηκαν με κλωτσιές σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Άδοξο τέλος είχε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με μοναδικό θέμα συζήτησης, τη δημιουργία στην πόλη, Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών, καθώς διεκόπη όταν εισέβαλαν στην αίθουσα κουκουλοφόροι κι επιτέθηκαν με κλωτσιές σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου επτά κουκουλοφόροι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εισέβαλαν στην αίθουσα και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς το μέρος του στελέχους της Χρυσής Αυγής και Περιφερειακό Σύμβουλο, Αρτέμη Καλούτσα, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση.

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν άγρια στον κ. Καλούτσα, τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο, τον έριξαν στο πάτωμα και τον κλωτσούσαν. Άμεση ήταν η αντίδραση των Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι παρενέβησαν και κατάφεραν να απομακρύνουν τους νεαρούς, ενώ ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Χρυσής Αυγής» αποχώρησε αιμόφυρτος από την αίθουσα.



Ορισμένοι καταδίωξαν τους νεαρούς μέχρι την έξοδο του Δημαρχείου, ενώ αποχωρώντας φώναξαν το σύνθημα «φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».

Όπως ήταν αναμενόμενο η συνεδρίαση διακόπηκε για περισσότερο από μισή ώρα, με τη λήξη της συνεδρίασης και μετά από πρόταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Μουλά, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, να κατατεθεί μήνυση σε βάρος των νεαρών που δημιούργησαν το επεισόδιο.

Πηγή: Epoli.gr