Skip to main content

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και ΠΑΟΚτσήδων έξω από την Τούμπα (φωτο + video)

Πέτρες, κροτίδες και φωτιές σε κάδους από εξαγριωμένους οπαδούς του «Δικεφάλου», με χρήση δακρυγόνων απαντούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ - Μία προσαγωγή

Επεισόδια σημειώνονται έξω από το γήπεδο της Τούμπας μετά και την οριστική διακοπή του παχινιδιού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» επιχείρησαν να πλησιάσουν τα αποδυτήρια που βρίσκονταν οι ερυθρόλευκοι με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν το πλήθος.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί βρίσκονται στους δρόμους έξω από το γήπεδο και πετούν κροτίδες και μπουκάλια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της διαιτησίας και των Πειραιωτών.

Μάλιστα τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βάζουν φωτιές σε κάδους ενώ να σημειωθεί πως οι αρχές προχώρησαν σε μία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος αγώνας της 23ης αγωνιστικής της Super League δεν ξεκίνησε ποτέ γιατί ένα αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι τον προπονητή του πρωταθλητών Ελλάδος, Όσκαρ Γκαρθία.