Skip to main content

Επεισόδια για τους πλειστηριασμούς- ΜΑΤ τραυμάτισαν δημοσιογράφο (vid)

Ένα μέλος της ΛΑΕ, ένας φωτογράφος και πολλοί δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν από τους αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν τα γκλομπ τους κατά των διαδηλωτών

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια, όπου μέλη της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς.

Με γκλομπ και χημικά αντιμετώπισαν οι αστυνομικοί μέλη της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ που αντιτάσσονται στους πλειστηριασμούς. Ένα μέλος της ΛΑΕ, ένας φωτογράφος και πολλοί δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν από τους αστυνομικούς που χρησιμοποίησαν τα γκλομπ τους κατά των διαδηλωτών.


Σύμφωνα με το in.gr, το μέλος της ΛΑΕ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι, ο φωτογράφος στον ώμο, ενώ πολλοί δημοσιογράφοι -μεταξύ αυτών και ο δημοσιογράφος του in.gr- δέχθηκαν επίθεση από τους αστυνομικούς.

Ένα περιπολικό, κόντεψε να παρασύρει έναν άλλο δημοσιογράφο. Οι σοβαρότερα τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.



Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχηματίζεται δικογραφία για τα επεισόδια.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής «για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη».