Skip to main content

Επίσκεψη Σαμαρά στη νομαρχία Χαλκιδικής

Για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες της Χαλκιδικής, όπως οι καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες και το ζήτημα των οδικών δικτύων, ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες της Χαλκιδικής, όπως οι καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες και το ζήτημα των οδικών δικτύων, ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, από τον νομάρχη Αστέριο Ζωγράφο, στη διάρκεια της επίσκεψης του πρώτου στη Νομαρχία.

Αναλυτικότερα, ο νομάρχης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα από πλημμύρες και άλλα καιρικά φαινόμενα και ζήτησε τη στήριξη του προέδρου της ΝΔ, ώστε να υπάρξει άμεση χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο και σε οικισμούς.

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι η παράταξή του θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις πίεσης προς την κυβέρνηση για να επισπεύσει τα έργα αποκατάστασης και σημείωσε: «Η Χαλκιδική είναι ένας τόπος αγιασμένος με την ομορφιά και το άρωμα της τελειότητας και πρέπει να βοηθήσουμε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα με τους πλημμυροπαθείς, που δεν αποζημιώνονται, το ζήτημα των οδικών δικτύων και η μη αξιοποίηση των τουριστικών δυνατοτήτων του νομού. Να δούμε τα φράγματα και την ανταγωνιστική και καινοτόμο γεωργία. Μπορεί να γίνει η Χαλκιδική αναπτυξιακός παράδεισος».

Εξάλλου, υπογράμμισε ότι στις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα, «η ΝΔ με συγκεκριμένες προτάσεις και μέτρα βοηθάει στην έξοδο του τόπου από την κρίση».