Skip to main content

Επίσκεψη Νίκου Παππά - Πάνου Καμμένο στην Ουάσιγκτον

Οι δύο υπουργοί Άμυνας και Ψηφιακής Πολιτικής έχουν προσκληθεί στη δεξίωση που θα προηγηθεί προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Δημήτριου

Προσκεκλημένοι σε επίσημο δείπνο που παραθέτει απόψε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος, με αφορμή την ορκωμοσία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, και Άμυνας, Πάνος Καμμένος, οι οποίοι βρίσκονται στην Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, οι δύο υπουργοί έχουν επίσης προσκληθεί στη δεξίωση που θα προηγηθεί προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Δημήτριου, καθώς και σε αναγνώριση των υπηρεσιών του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους, του Ανώτατου Συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Τζιτζίκος και του μέλους του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη.

Στη δεξίωση έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, Γερουσιαστές, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και Αξιωματούχοι της νέας Διοίκησης Τραμπ, κατά τις ίδιες πηγές.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά την παρουσία του στην αμερικανική πρωτεύουσα ο κ. Παππάς πραγματοποιεί επαφές με επενδυτές που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών