Skip to main content

Eπίσημο: Αποσύρθηκε από τη Football League και διαλύεται o Hρακλής!

Είναι πλέον οριστικό: Η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 του Σπύρου Παπαθανασάκη δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς δήλωσε αδυναμία

Τίτλοι τέλους στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908, πέντε χρόνια μετά τη σύστασή της, μπήκαν σήμερα, καθώς, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Σπύρος Παπαθανασάκης υπέβαλε και επισήμως το έγγραφο με το οποίο δήλωσε την αδυναμία της ομάδας να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Αυτό οδηγεί αυτομάτως στη διάλυση της εταιρείας.

Η δυσάρεστη, αυτή, εξέλιξη ήταν αναμενόμενη από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο σήμερα γράφτηκε ο... επίλογος, με τον... «ισχυρό άνδρα» του Γηραιού να οδηγεί την ΠΑΕ σε διάλυση, τρία μόλις χρόνια μετά την απόκτησή της από τον ίδιο.

Πλέον, μένει να φανεί εάν το κενό του Ηρακλή καλυφθεί από τις ομάδες της Γ' Εθνικής, με τη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης να αναμένουν στο... ακουστικό τους.

Όσο για την επόμενη, την πολύ δύσκολη, ημέρα στον σύλλογο, αυτή θα αποφασιστεί σήμερα, στην κρίσιμη Γενική συνέλευση του συλλόγου που θα γίνει το απόγευμα στο Κατσάνειο.