Skip to main content

Επιμένει στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Μεϊμαράκης

Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο να μην έρχεται σε συζητήσεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς»

Απαραίτητη χαρακτήρισε τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

«Κατά τη γνώμη μας απαιτείται βάσει Συντάγματος να γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και απαιτείται να υπάρχει και δεύτερη σύσκεψη για το αν μπορούμε να συμφωνήσουμε ή όχι στο θέμα της υπηρεσιακής κυβέρνησης‏» επισήμανε, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Μεϊμαράκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «είναι απαράδεκτο να μην έρχεται σε συζητήσεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να συζητήσουμε το πώς μπορεί να διαμορφωθεί το σκηνικό μετά τις εκλογές».

Σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον κ. Λαφαζάνη, τόνισε ότι «είχαμε μία μακρά και εποικοδομητική συζήτηση».
«Έχουμε μεγάλες διαφορές, μας χωρίζει άβυσσος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συζητάμε» τόνισε. Πρέπει να βρίσκουμε σημεία σύγκλισης, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμάρακης.