Skip to main content

Επιμένει στην επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ο Σαμαράς

Λαθεμένη συνταγή, η οποία, όπως είπε, χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση, χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο πρόεδρος της ΝΔ, σε ομιλία του ενώπιον φορέων των Χανίων.

Λαθεμένη συνταγή, η οποία, όπως είπε, χρειάζεται επαναδιαπραγμάτευση, χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του ενώπιον φορέων των Χανίων.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, «αυτό είναι το γενικότερο ζήτημα, το οποίο δεν αφορά αυτά τα οποία θα μπορούσαν τώρα, να γίνουν σε επίπεδο, μιας συγκεκριμένης περιοχής της χώρας, με συγκεκριμένες αναπτυξιακές ανάγκες, στις οποίες θα μπορούσε να δοθεί κάποια λύση με ιδιαίτερη φαντασία με μια άλλη άποψη πιο εξωθεσμική -εξωσυστημική, εννοώ- με την έννοια ότι θα μπορέσουμε στη δύσκολη στιγμή να βρούμε και τις έκτακτες λύσεις».

«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε από σας συγκεκριμένες λύσεις, ιδιαίτερα εκεί που υπάρχουν αδυναμίες και ανεπάρκειες, πως μπορούμε να τις καλύψουμε. Και εμείς, από την πλευρά μας, ως αξιωματική αντιπολίτευση, τι μπορούμε να κάνουμε προς αυτή την κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στους φορείς.