Skip to main content

Επικριτική η ΝΔ για το ν/χ του υπουργείου Παιδείας

Αποσπασματικά μέτρα, χωρίς μεταξύ τους συνοχή και διαδικαστικού χαρακτήρα, είναι οι πολυεξαγγελλόμενες αλλαγές στον χώρο της Εκπαίδευσης, δήλωσε η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας
«Αποσπασματικά μέτρα χωρίς συνοχή» χαρακτηρίζει η ΝΔ το νομοσχέδιο για την Παιδεία. «Άνθρακες ο θησαυρός», ανέφερε η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων του κόμματος, βουλευτής Α’ Αθηνών, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Αποσπασματικά μέτρα, χωρίς μεταξύ τους συνοχή και διαδικαστικού χαρακτήρα είναι οι πολυεξαγγελλόμενες αλλαγές στον χώρο της Εκπαίδευσης, που αφήνουν στην αβεβαιότητα όλους όσοι έχουν, χρόνια τώρα, υπηρετήσει την Εκπαίδευση, είτε ως αναπληρωτές είτε ως ωρομίσθιοι», σχολίασε η τομεάρχης της ΝΔ. Κατηγόρησε την ηγεσία του υπουργείου για έλλειψη και πρόσθεσε: «Θα δώσουμε μάχη στη Βουλή για να αρθούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, διατάξεις άδικες, ή ανεφάρμοστες. Όμως, είναι αλήθεια ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι -γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί- περιμέναμε πολύ περισσότερα από το πρώτο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας».