Skip to main content

Επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμανία τον Ιούνιο υπό τον Δημήτρη Μάρδα

Ο υφυπουργός Εξωτερικών θα ηγηθεί επιχειρηματικής αποστολής από διάφορους κλάδους της οικονομίας με στόχο την ενίσχυση των συνεργασιών στη Ρουμανία.

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο επικεφαλής υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, θα ηγηθεί αντιπροσωπευτικής επιχειρηματικής αποστολής από τους κλάδους της οικονομίας που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων και ενίσχυση συνεργασιών στην Ρουμανία, όπως:

1) Φρούτα και λαχανικά
2) Τρόφιμα και ποτά (ελαιόλαδο, ελιές, ζυμαρικά, είδη ζαχαροπλαστικής, ιχθυοκαλλιέργειες, μαρμελάδες, κονσέρβες φρούτων, χυμοί, κ.ά)
3) Δομικά υλικά
4) Φαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά
5) Τουρισμός

Στις 23 Ιουνίου 2016, θα διοργανωθεί οικονομικό και επιχειρηματικό συνέδριο και στοχευμένες συναντήσεις Ελλήνων και Ρουμάνων επιχειρηματιών.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετική αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση sbb@mfa.gr, μέχρι και την 31η Μαΐου 2016.