Skip to main content

Επιχειρηματικές συναντήσεις με δυνατότητα επιδότησης από το ΕΒΕΘ

Στις συναντήσεις μπορούν να πάρουν μέρος επιχειρήσεις –μέλη του ΕΒΕΘ αξιοποιώνταςτο νέο πρόγραμμα Επιδότησης 50% επί του κόστους συμμετοχής του ΕΒΕΘ.

Τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ κατασκευαστικών εταιριών, μελετητικών γραφείων και αγοραστών από τα ΗΑΕ, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία με ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, προγραμματίζει ο Οργανισμός Enterprise Greece, σε συνεργασία με τα Γραφεία ΟΕΥ των ελληνικών Πρεσβειών στις εν λόγω χώρες.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Μαΐου 2017, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη και σε αυτές μπορούν να πάρουν μέρος επιχειρήσεις –μέλη του ΕΒΕΘ αξιοποιώντας μάλιστα το νέο πρόγραμμα Επιδότησης 50% επί του κόστους συμμετοχής, που παρέχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συστηματικής υποστήριξης της εξωστρέφειας των μελών του.

Το κόστος συμμετοχής στις επιχειρηματικές συναντήσεις ανέρχεται σε 650 ευρώ πλέον ΦΠΑ ανά επιχείρηση και περιλαμβάνει τόσο την εξασφάλιση έξι έως οκτώ συναντήσεων ανά εταιρία όσο και τη διάθεση σταντ εμβαδού 6-9 τμ για την προβολή των προϊόντων και δραστηριοτήτων τους.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα επιδότησης από το site του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr , στο πεδίο Σημαντικά Θέματα ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του Επιμελητηρίου (τηλ. 2310/370.132).