Skip to main content

Έπιασε τα 40 η αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών Κου-Κου

Τα 40 καταστήματα έφθασε η αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών και ειδών μπε μπε Κου-Κου, η οποία ανοίγει ταυτόχρονα το ερχόμενο Σάββατο δυο καταστήματα, ένα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ένα στη Ρόδο.
Τα 40 καταστήματα έφθασε η αλυσίδα παιδικών παιχνιδιών και ειδών μπε μπε Κου- Κου, η οποία ανοίγει ταυτόχρονα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου δυο καταστήματα, ένα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ένα στη Ρόδο. Το κατάστημα του Ευόσμου είναι επιφάνειας 1.600 τμ και βρίσκεται πλησίον της περιφερειακής Οδού. Το κατάστημα της Ρόδου, το οποίο αποτελεί και το νοτιότερο σημείο της αλυσίδας στην Ελλάδα, είναι επιφάνειας 1.100 τμ και βρίσκεται στο δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Κου-Κου, κ. Όθωνα Πυλαρινό, η εταιρία άνοιξε μέσα στο 2009 τέσσερα νέα καταστήματα υλοποιώντας επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Στα 40 καταστήματα της Κου -Κου σε Βόρεια, Κεντρική και νησιωτική Ελλάδααπασχολούνται συνολικά 320 εργαζόμενοι. Η αλυσίδα παιχνιδιών της Θεσσαλονίκης υπολογίζεται ότι κατέχει μερίδιο αγοράς τηςτάξεως του 18-20% στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και 7-8% πανελλαδικά.

Στο μεταξύ, όπως τόνισε στη Voria.gr o κ. Πυλαρινός, η εταιρία έχει εισέλθει και στο χώρο των πωλήσεων παιχνιδιών επώνυμων εταιρειών και βρεφικών ειδών μέσω διαδικτύου. Ο κ. Πυλαρινός αναφέρει ότι το e-shop της Κου-Κου με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τις χαμηλότερες τιμές πώλησης και τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων έχει, ήδη, ικανοποιητικές επισκέψεις και φαίνεται ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Η Κου-Κου κινείται με άνοδο των πωλήσεων της εφέτος κατά 15% παρά την οικονομική κρίση. Συγκεκριμένα, το 2009 ο κύκλος εργασιών της Κου Κου εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 36 εκατ. ευρώ από 31 εκατ. ευρώ το 2008. Το 2010 που θα λειτουργήσουν κανονικά τα νέα καταστήματα της αλυσίδας ο κύκλος εργασιών της Κου Κου αναμένεται να ξεπεράσει τα 41 εκατ. ευρώ.