Skip to main content

Έπιασαν στα πράσα μέλη συμμορίας που ρήμαζε μαγαζιά σε Εύοσμο-Κορδελιό

Σε διάστημα ενός μήνα, προέβησαν σε τουλάχιστον 10 διαρρήξεις καταστημάτων, από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και εμπορεύματα.

Τρία μέλη συμμορίας που είχε διαπράξει διαρρήξεις και κλοπές από καταστήματα στις περιοχές Ευόσμου και Κορδελιού συνέλαβε χθες το πρωί η αστυνομία στην περιοχή του Κορδελιού.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 22, 25 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς νωρίτερα, αφού εισήλθαν παράνομα σε κατάστημα της περιοχής, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν αρτοποιείο, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποίησαν για τις πρόσφατες μετακινήσεις τους, την προσέγγιση των στόχων και την απομάκρυνση από αυτούς, είχε κλαπεί δύο ημέρες πριν, από την περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2016, οι συλληφθέντες, ενώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη κλοπών.

Τα μέλη της συμμορίας, σε διάστημα ενός μήνα, προέβησαν σε 10 ακόμη διαρρήξεις καταστημάτων, τόσο στην ίδια περιοχή όσο και στον Εύοσμο, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και εμπορεύματα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Εγκληματικής Οργάνωσης - σύσταση συμμορίας και των Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.