Skip to main content

Στην τελική ευθεία προετοιμασίας εισέρχεται η επετειακή 80η ΔΕΘ

Η ανοδική πορεία της ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για τη φετινή έκθεση, η οποία περιλαμβάνει 14 θεματικά αφιερώματα.

Με «αναμμένες τις μηχανές» της η 80η ΔΕΘ εισέρχεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και φιλοδοξεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015 να αναδείξει τον επετειακό χαρακτήρα της, ενσωματώνοντας πολλές εκπλήξεις για τους εκθέτες και τους επισκέπτες.

Ο μεγαλύτερος και παλαιότερος εκθεσιακός θεσμός στη χώρα στην 80η διοργάνωση του θα αναδείξει τις καινοτομίες, τις πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και την αδιάκοπη προσπάθεια ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων.

Η ανοδική πορεία της ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για τη φετινή έκθεση, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 14 θεματικά αφιερώματα, που καλύπτουν όλες τις πτυχές της εγχώριας παραγωγής και επιχειρηματικότητας.

Ο αγροδιατροφικός τομέας, η ενέργεια, η δόμηση, οι νέες τεχνολογίες και η πληροφορική είναι ορισμένα μόνο από τα θεματικά αφιερώματα.

Κομβικό ρόλο στην 80η ΔΕΘ θα έχουν τα Επιμελητήρια και οι Περιφέρειες, που συμμετέχουν στο θεματικό αφιέρωμα "Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα", προερχόμενα από τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και όλη τη χώρα.

Τα Επιμελητήρια συγκεντρώνουν υπό την "ομπρέλα" τους δεκάδες επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παράλληλα, η 80η ΔΕΘ θα πλαισιωθεί και από ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με συναυλίες, μουσικές παραστάσεις και θέαμα, που καλύπτει τις επιθυμίες όλων των ηλικιών.

Ειδικά για το χρονικό διάστημα λειτουργίας της φετινής έκθεσης θα λειτουργήσει ξανά για τους μικρούς φίλους της ΔΕΘ το Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας.

Το παιδί βρίσκεται στο επίκεντρο και του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθρια σκηνή στην 80η ΔΕΘ και φέτος θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα με τρία χρηματικά βραβεία.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι τις 10 Αυγούστου την σχετική φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση http://tif.helexpo.gr/tif/el/meres_theatrou

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 25 Ιουλίου εξακολουθεί να δέχεται συμμετοχές και ο διαγωνισμός μουσικών συγκροτημάτων Music Band Festival. Το Music Band Festival αποτελεί πλέον θεσμό και θα φέρει στη σκηνή της 80ης ΔΕΘ δεκάδες συγκροτήματα και νέους καλλιτέχνες (η φόρμα συμμετοχής στη διεύθυνση: http://tif.helexpo.gr/tif/el/MBF-form).

Η 80η ΔΕΘ δίνει «ραντεβού» με τους πολλούς εκατοντάδες εκθέτες της και τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες της για να τους ταξιδέψει στο μεγάλο παρελθόν της, αλλά και στο πολλά υποσχόμενο μέλλον της.