Skip to main content

Επέστρεψαν «Σάλπι», Φωτάκης και Μουσλίμοβιτς

Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Μουσλίμοβιτς έδωσαν το παρών στη σημερινή προπόνηση στη Σουρωτή, ωστόσο, για να ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Μάκης Χάβος θέλει να δει σε ποια κ
Τρεις από τους πέντε διεθνείς του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη και έδωσαν κανονικά το παρών στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή. Ο λόγος για τους Γιώργο Φωτάκη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, λόγω της συμμετοχής τους στους αγώνες των Εθνικών ομάδων των χωρών τους.

Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιποι παίκτες, με εξαίρεση τους Κοντρέρας, Σνάουτνσερ και Σαβίνι, που συνέχισαν την αποθεραπεία τους, προπονήθηκαν κανονικά, ακολουθώντας ασκήσεις τακτικής. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Ναμπίλ Ελ Ζαρ και Ανίς Μπουσαϊντί, οι οποίοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ.

Ο Μάκης Χάβος θέλει να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ανίς Μπουσαϊντί, ο οποίος αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον φιλικό αγώνα την Τυνησίας με την Μποτσουάνα, ενώ ενδιάμεσα είχε να ταξιδέψει αρκετές ώρες με το αεροπλάνο. Η ετοιμότητα του "Μπους" θα κρίνει πολλά σχετικά με την ενδεκάδα του Χάβου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό, γιατί άλλο διαθέσιμο καθαρόαιμο δεξί μπακ δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή και σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Τυνήσιος, τότε ο Χάβος θα πρέπει να προχωρήσει σε αλχημείες για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, με τον Ζουέλα να αποτελεί την πιθανότερη λύση.